تعداد بازدید: 89
مواد لازم :
گندم پوست کنده 2 پیمانه
گوشت کمی چرب
300 گرم
دارچین مقداری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر به میزان لازم
کره 100 گرم
پیاز متوسط یک عدد
آبگوشت
5 لیوان
طرز تهیه :
در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری اب ابگوشت می پزیم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود همچنین می توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده شده مخلوط و هم میزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی اب گرم می ریزیم و ارام روی حرارت بهم می نیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می کشیم و روی ان را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره اب شده را روی ان می دهیم تا با نان مصرف کنیم.
می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.
مطالب تصادفی
- راه هایی برای تمیز کردن زیورآلات نقره ای
- 7 هشدار درباره ازدواج با همکار
- زندگی کودک هفته هفتم
- 9. ایده های عاشقانه
- اسلایس کارامل و بادام زمینی
- باید و نبایدهای آرایش روز عروسی
- راه های جلب اعتماد همسر را بیاموزید
- طرز تهیه آش آلو نوع دو
- 6 ریزه کاری مهم در تمیز کردن خانه
- رازهای آرایشی برای صورت های پف دار