تعداد بازدید: 110
برنج : ۳۷۵ گرم
سبزی آش : ۱ کیلو
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
آب زرشک : ۵ فنجان
لپه : ۷۵ گرم
پیاز : ۲۷۵ گرم
نعناع : ۳ قاشق سوپخوری
گلپر : قدری
سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب زرشک، در آش بریزید.
سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید.
اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بهجای آب زرشک هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید.
مطالب تصادفی
- 2. ایده های عاشقانه
- آرایش لبی زیبا با نکات زیر
- طرز تهیه اشکنه گوجه سبز
- مشکل قاعدگی نامنظم و بارداری زنان
- نکاتی که باید درهنگام استفاده از لوازم آرایش درنظر گرفت؟
- بهترین روش اصلاح ابرو وآموزش صحیح اصلاح ابرو
- مرد ها چه می خواهند؟
- آیا پُرخوری شما هم عصبی است؟
- عدس پلو، عدس پلو با کشمش
- بدترین اشتباهات دوران نامزدی