اسلایس کارامل و بادام زمینی

تعداد بازدید: 104

مواد لازم :

بادام زمینی بوداده‌شده: 200 گرم

بیسکویت کرم‌دار وانیلی: 400 گرم

شکر برای کارامل: 300 گرم

شیر عسلی: 100 گرم

پودر گردو: 150 گرم

مارگارین: 125 گرم

روش تهیه :

1. ابتدا بیسکویت‌ کرم‌دار را پودر کرده و بادام زمینی تست‌ شده را به شکل نیم‌کوب خرد می‌کنیم و با پودر گردو به پودر بیسکویت اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

2.مارگارین را روی حرارت غیرمستقیم ذوب و به مواد اضافه می‌کنیم، شکر را از قبل روی حرارت مستقیم و زیاد کارامل می‌کنیم و شیر عسلی را به آن اضافه می‌کنیم.

3.در این مرحله نصف استکان آب جوش به کارامل اضافه می‌کنیم.

4.سس کارامل حاصل را به مواد اضافه کرده همه را با هم مخلوط می‌کنیم و داخل یک ظرف پیرکس مستطیل یا قوطی فلزی که از قبل کف آن را فویل کشیده و چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم.

5.اسلایس را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد بعداز یخچال بیرون می‌گذاریم و دوباره حدود 10 ساعت اجازه می‌دهیم بیرون یخچال بماند.

6.آن را با کادری تیز برش داده و داخل ظرف مورد نظر می‌چینیم.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image