تعداد بازدید: 139
مواد لازم :
گوشت گوسفندی : 500 گرم
برنج : 1 پیمانه
عدس : 1 پیمانه
نخود و لوبیا قرمز و لوبیا سفید : از هر کدام ½ پیمانه
مرزه خشک : 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز و زیره : ½ قاشق چایخوری
سبزی تازه شامل ترخون : 30 گرم
تره : 150 گرم
دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل : از هر کدام مقداری
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به همراه پیاز و ادویه و زردچوبه بگذارید بپزد.
حبوبات را که یک روز قبل خیس کرده اید ،بپزید و به گوشت پخته شده بیفزائید.
سپس برنج را نیز اضافه کنید تا در مواد دیگر نرم شود.
ادویه ها و سبزی را بیفزائید و اجازه دهید تا 2-3 ساعت آش جا بیفتد و لعابدار شود.
مطالب تصادفی
- سفید کردن پوست دست با محلولهای خانگی
- کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
- رفع لاغری صورت با 8 کلید جادویی
- افزایش وزن سریع با چند توصیه غذایی
- صحبت های دکتر فرهنگ در مورد رفتار با شوهر
- 5 نوشیدنی برای کاهش وزن
- یک آشِ اشرافی، مخصوص مهمانی های اشرافی
- افرادی که می خواهند چاق شوند بخوانند
- چگونه به صورتمان کرم بزنیم؟!
- راز جذابیت زنان برای مردان و جذابیت مردان برای زنان