تعداد بازدید: 165
س از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم میزنیم.
آش اسفناج و لپه
مواد اولیه
اسفناج : یک کیلوگرم
کره یا روغن : ۵۰ گرم
لپه : ۱/۴پیمانه
عدس : ۱/۲ پیمانه
بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه
پیاز متوسط : یک عدد
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم
طرز تهیه
اسفناج را خرد کرده به همراه پیاز خلالی شده، حبوبات، بلغور و ادویه میپزیم.
پس از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم میزنیم.
سپس نعنا، پیاز داغ و کره را نیز میافزاییم تا آش جا بیفتد.
مطالب تصادفی
- ترشی لیته
- طرز تهیه قیمه محلی
- شربت انگور با اسانس بهارنارنج
- چالشهای ناهمگونی در ازدواج
- تعریف شوره سر ، علت شوره و روشهای درمان خانگی
- نیازهای عاطفی و اخلاقی مردان چیست ؟
- راههای پسردار شدن به شیوه طب سنتی
- خورش کنگر، طرز تهیه خورش کنگر
- تمیز کردن ظروف و یخچال استیل؟!
- 5 نکته برای پخت یک کیک نرم و خوشمزه