تعداد بازدید: 122
مواد لازم آش آلو :
مواد لازم اندازه مقدار / کالری برنج ۱ لیوان 100 گرم / 360 کالری لپه ۱ پیمانه 100 گرم / 359 کالری سبزی (جعفری ، اسفناج ، نعناع ، گشنیز)
۱ کیلو نامشخص
آلو خشک
۲۵۰ گرم 100 گرم / 38 کالری نمک و فلفل به مقدار کافی 100 گرم / 0 کالری نعناع داغ دو سه قاشق غذاخوری 100 گرم / 279 کالری زعفران
به مقدار کافی 100 گرم / 310 کالری
طرز تهیه آش آلو :
*. لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن.
*. کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که خرد کرده ایم.
*. در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا خیس کرده ایم).
*. در آش ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم تا آش جا بیافتد.
*. پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئین می کنیم .
خواص زعفران :
*. مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.
مطالب تصادفی
- پاک کردن جای انگشت از روی ظروف استیل
- زندگی کودک هفته نوزدهم
- مشکل نمایش داده نشدن آیکون ها در قالب وودمارت
- زبان انگلیسی - درس 1 - خوش آمدگویی
- افزایش حداکثر اندازه آپلود فایل یا زمان اجرا در وردپرس
- برای آنهایی که میخواهند چاق شوند
- ازدواج موفق یا عروسی با شکوه؟!
- طریقه کمپوت کردن میوه جات
- نکا ت لازم در مورد تهیه شیرینیها
- 42. ایده های عاشقانه