طرز تهیه آش آلو نوع دو

تعداد بازدید: 122

مواد لازم آش آلو :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری برنج ۱ لیوان 100 گرم / 360 کالری لپه ۱ پیمانه 100 گرم / 359 کالری سبزی (جعفری ، اسفناج ، نعناع ، گشنیز)

۱ کیلو نامشخص

آلو خشک

۲۵۰ گرم 100 گرم / 38 کالری نمک و فلفل به مقدار کافی 100 گرم / 0 کالری نعناع داغ دو سه قاشق غذاخوری 100 گرم / 279 کالری زعفران

به مقدار کافی 100 گرم / 310 کالری

طرز تهیه آش آلو :

*. لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن.

*. کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که خرد کرده ایم.

*. در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا خیس کرده ایم).

*. در آش ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم تا آش جا بیافتد.

*. پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئین می کنیم .

خواص زعفران :

*. مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image