آش شیرازی

تعداد بازدید: 103

شیرازی‌ها غذاهای خوشمزه‌ای دارند. نمونه اش همین آش سبزی. این آش را در آخرین روزهای زمستان بپزید و با خانواده میل کنید.

مواد لازم:

سبزی آش نیم کیلو

برنج ‏۱پیمانه

نخود نصف پیمانه

لوبیا چیتی ۱پیمانه

عدس ۱پیمانه

گوشت گوسفندی نیم کیلو ‏

قلم گوساله یک عدد

پیاز داغ ۱پیمانه ‏

آرد گندم و برنج ‏ ۲قاشق

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است. سبزی‌ها را شسته و خرد کنید. سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید. در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه گذاشته و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد. سپس گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کرده و به قابلمه آش اضافه کنید. پیازداغ را در آش ریخته و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.

بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید. در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزئینش کنید. این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.‏

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image