خورش کنگر، طرز تهیه خورش کنگر

تعداد بازدید: 80

خورش کنگر، طرز تهیه خورش کنگر

خورش کنگر یک نوع از دهها خورش های اصیل ایرانی است. در طبخ این خورش از کنگر پیاز سرخ شده گوشت قرمز رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی رنده شده نعنا و جعفری آب غوره و ادویه جات استفاده می شود. بعضی ها در طبخ خورش قیمه از کنگر هم استفاده می کنند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خورش کنگر

مواد لازم:

یک کیلو کنگر

یک کیلو گوشت ران یا ماهیچه گوسفند

نیم کیلو نعنا و جعفری

3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده

یک استکان آب نارنج یا آبلیمو

یک دوم قاشق غذاخوری زعفران ساییده

به قدر کافی نمک و فلفل

طرز تهیه:

گوشت را چند تکه کرده، می شوییم. آن را با کمی روغن تفت می دهیم و با 3 لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.

تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم. بعد آن را با 3 قاشق غذاخوری روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود.

زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image