تعداد بازدید: 143
▪ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
▪ برنج ۲۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ شکر ۴ گرم
▪ کره ۱۰ گرم
▪ دارچین به میزان دلخواه
▪ نمک به میزان کم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز بپزید بعد از پخته شدن گوشت برنج و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید وقتی برنج هم کاملا پخت و له شد بگذارید آب غذا جمع شود فقط مرتب آن را از زیر به رو هم بزنید تا حلیم شما ته نگیرد. سپس حلیم را یا با گوشتکوب و یا در دستگاههای غذاساز حسابی له کنید. سپس کره شکر و کمی دارچین به آن اضافه کرده و نوش جان کنید این حلیم نیز مثل حلیمی که با گندم طبخ می شود بسیار لذیذ هست و خیلی راحت تر و سریع تر آماده می شود و برای صبحانه یک وعده غذایی کامل هست .
مطالب تصادفی
- طرز تهیه کلم پلو با کلم بنفش و هویج
- نکاتی برای کوچک تر و زیباتر نشان دادن بینی با آرایش
- طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی
- علت دعوای عروس و مادر شوهر
- 3 غذای عالی برای کوچک کردن شکم
- ژل بهداشتی بانوان مفید است یا مضر؟
- طرز تهیه یک آش مقوی و خوشمزه
- علت بوجود آمدن ترکهای پوستی در بارداری
- تکمیل خودکار تگ php در vscode
- کوکوی لوبیا سبز تبریزی