تعداد بازدید: 153
مرغ 400 گرم . بلغور گندم 4 لیوان . شیر 2 لیوان . شکر و دارچین و نمک و کره مقدار لازم
بنا به گزارش آکاایران : طرز تهیه : بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید.
قابلمه حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را اضافه کنید ، پس از اینکه حلیم غلیظ شد هم بزنید تا حلیم ته نگیرد ، پس از آماده شدن حلیم مقدار کمی نمک بزنید سپس در ظرف بریزید و با کره آب شده ، پودر دارچین و شکر تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای یکدست شدن حلیم پس از اضافه کردن شیر حلیم را با میکسر بزنید ).
نکته ها : میتوانید در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخت چوب دارچین را خارج کنید ، هرچه حرارت زیر قابلمه حلیم کمتر باشد و حلیم بیشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد ، میتوانید بجای مرغ از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.
مطالب تصادفی
- هنگام شروع درد زایمان، این اقدامات را انجام دهید
- به روان کودک تجاوز نکنید!
- در بهترین حالت آرایشی عکس بگیرید
- نکاتی برای آبگوشتی لذیذ
- سفید کردن پوست دست با محلولهای خانگی
- مردها چه زنی را همسر ایده آل می دانند
- ملین برای لاغری: بی خطر یا خطرساز؟
- 9. ایده های عاشقانه
- شیوه ی چاق شدن لاغرها
- انواع ترشحات سینه