سوپ بُرش

تعداد بازدید: 37

سوپ بُرش (به روسی: Борщ) یک غذای سنتی از اروپای شرقی است. ماده اصلی آن چغندر است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می شود. برای طعم بهتر، برش را معمولاً با ماست یا خامه سرو می کنند.این غذا از روسیه و جمهوری های سابق شوروی به ایران راه یافته، در برخی از مناطق شمال ایران کاملاً شناخته شده است. اقلیت ارمنی مقیم ایران در وارد کردن این غذا به سفره ایرانی سهم عمده ای داشتند.

مواد لازم:

گوشت سردست و ماهیچه 1ونیم کیلو گرم

پیاز متوسط 1 عدد

چغندر قرمز 1 عدد خلال شده

لوبیا سبز 150 گرم پخته شده

کلم برگ 1 کیلو گرم ریز خرد شده

هویج 3 عدد خلال شده

لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم پخته شده

سیب زمینی 3 عدد خلال شده

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

خامه 150 گرم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت را پس از تمیز کردن با پیاز خرد شده و زرد چوبه می پزیم .سپس چغندر و لوبیا سبز را اضافه کرده و بعد از پخته شدن، کلم تفت داده شده را اضافه می کنیم ،بعد تمامی مواد را به سوپ اضافه کنید، پس از اینکه سوپ کمی جا افتاد رب گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده اضافه می کنیم ، هنگام کشیدن سوپ خامه را اضافه کرده شعله را خاموش می کنیم .

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image