حلیم برای سفره های افطار

تعداد بازدید: 90

مواد لازم :

گندم پوست کنده 2 پیمانه

گوشت کمی چرب

300 گرم

دارچین مقداری

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر به میزان لازم

کره 100 گرم

پیاز متوسط یک عدد

آبگوشت

5 لیوان

طرز تهیه :

در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری اب ابگوشت می پزیم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار شود همچنین می توان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده شده مخلوط و هم میزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی اب گرم می ریزیم و ارام روی حرارت بهم می نیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می کشیم و روی ان را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره اب شده را روی ان می دهیم تا با نان مصرف کنیم.

می توان حلیم را با گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کرد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image