تعداد بازدید: 123
مواد لازم آش آلو :
مواد لازم اندازه مقدار / کالری برنج ۱ لیوان 100 گرم / 360 کالری لپه ۱ پیمانه 100 گرم / 359 کالری سبزی (جعفری ، اسفناج ، نعناع ، گشنیز)
۱ کیلو نامشخص
آلو خشک
۲۵۰ گرم 100 گرم / 38 کالری نمک و فلفل به مقدار کافی 100 گرم / 0 کالری نعناع داغ دو سه قاشق غذاخوری 100 گرم / 279 کالری زعفران
به مقدار کافی 100 گرم / 310 کالری
طرز تهیه آش آلو :
*. لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن.
*. کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش سبزی را که خرد کرده ایم.
*. در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا خیس کرده ایم).
*. در آش ریخته و با حرارت ملایم می گذاریم تا آش جا بیافتد.
*. پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئین می کنیم .
خواص زعفران :
*. مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.
مطالب تصادفی
- کوکو سبزی با حلقه های نان باگت
- رشته پلو، رشته پلو قیصی آذربایجان
- ورم پستان؛ علل و درمان
- نکاتی که باید درهنگام استفاده از لوازم آرایش درنظر گرفت؟
- حلیم - طرز تهیه حلیم مرغ ساده و خوشمزه
- پلوی سه رنگ ویژه ی میز مهمانیهای شما!
- بهترین ورزش های دوران بارداری
- رازهایی مردانه که خانمها باید بدانند
- هر چه محصولات آرايشي را گرانتر بخريد.
- خورش بامیه با بادمجان