طرز تهیه یک آش مقوی و خوشمزه

تعداد بازدید: 164

س از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم می‌زنیم.

آش اسفناج و لپه

مواد اولیه

اسفناج : یک کیلوگرم

کره یا روغن : ۵۰ گرم

لپه : ۱/۴پیمانه

عدس : ۱/۲ پیمانه

بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه

پیاز متوسط : یک عدد

پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری

نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم

طرز تهیه

اسفناج را خرد کرده به همراه پیاز خلالی شده، حبوبات، بلغور و ادویه می‌پزیم.

پس از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم می‌زنیم.

سپس نعنا، پیاز داغ و کره را نیز می‌افزاییم تا آش جا بیفتد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image