با آلوچه و ماهی خورش بپزید!

تعداد بازدید: 111

مواد اولیه:

آلوچه 1پیمانه (برقانی)

رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

رب انار 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

پیاز 1 عدد

روغن به میزان لازم

ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)

آب به میزان لازم

آرد به میزان لازم

سیر به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

با آلوچه و ماهی خورش بپزید! خورش,آلوچه ماهی,خورش آلوچه ماهی

با آلوچه و ماهی خورش بپزید! خورش,آلوچه ماهی,خورش آلوچه ماهی,آشپزی,خورش ایرانی,خورش با ماهی,خورش با ماهیچه,خورش کاری با ماهی,خورشت با ماهی,خورش بادمجان با ماهیچه,خورش با تن ماهی,انواع خورش با ماهی,خورش قیمه با ماهیچه,طرز تهیه خورش با ماهی,انواع خورش یا خورشت

طرز تهیه:

1. ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.

2. آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه کنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بیفتند.

3. ماهی را به صورت مکعب‌ خرد کرده و در آردی که با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمک مخلوط شده است بغلطانید و در کمی روغن سرخ کنید.

4. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بیفزایید. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف کشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.

نکات:

1) اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.

2) بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار کنید.

3) در این غذا به جای ماهی می‌توان از فیله مرغ هم استفاده کرد.

4) در صورت تمایل شکر را از مواد اولیه حذف کرده و به خورش ابلیمو اضافه کنید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image