طرز تهیه خورش رنگین کمان

تعداد بازدید: 145

گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانه

کرفس خلال شده:1 پیمانه

هویج خلال شده:2/1 پیمانه

فلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانه

قارچ ورقه شده :1 پیمانه

ذرت پخته شده :2/1 پیمانه

پیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانه

کره : 1 قاشق غذا خوری

سویا سس : مقداری

روش تهیه :

روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.

این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.

از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image