باقلا پلو را خوشمزه بپزید!

تعداد بازدید: 130

مواد لازم:

گوشت دنده 750 گرم

برنج گلستان1 کیلو

شوید نیم کیلو

باقلاسبز 0/5 کیلو

پیاز 2 عدد

زعفران گلستان به مقدار کافی

ادویه به مقدار کافی

نمک به مقدار کافی

دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image