تعداد بازدید: 30
مواد لازم :
برنج یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخ شده نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازم
تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
* برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم.
* ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه میداریم) و برنج را دم میکنیم.
* برای تهیهی گوشت قلقلی کمی پیاز را با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
* در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبی داشته باشد.
مطالب تصادفی
- پوستی زیبا و درخشان با رعایت ۵ نکته آسان
- خوشمزه ترین پیاز ترشی
- روشهایی جهت تمیز کردن کفپوشهای سرامیکی
- کبودی زیر چشم تان را با ترفندهای آرایشی از بین ببرید
- مشکل نمایش داده نشدن آیکون ها در قالب وودمارت
- سوپ لازانیا
- اطلاعاتی جالب راجع به مژه های شما
- 10 راز نگفته آرایشی که صورت تان را زیباتر می کند
- کوکوی مرغ و سبزیجات
- چقدر در ماه، مجاز به کاهش وزن هستیم؟