تعداد بازدید: 126
مواد لازم
زردآلوی رسیده: 10 عدد
سیب زرد: 3 عدد
سینه مرغ: یک عدد کامل
آلو خورشی: 200 گرم
آب: 2 لیوان
شکر: 3 قاشق سوپخوری
لیموترش تازه: یک عدد
زعفران: به میزان لازم
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
پودر پسته: برای تزیین
روش تهیه:
1- سیبها را پوست کنده و به 8 پره تقسیم میکنیم و زردآلوها را هسته میگیریم و درروغن داغ سرخ میکنیم تاجایی که له شوند.
2- سینه مرغ را به شکل انگشتی برش داده و به پودر پیاز و زعفران آغشته میکنیم. در صورت تمایل میتوانید سینه مرغ را به شکل گل رز دور هم پیچیده با خلال چوبی ثابت سپس سرخ کنید.
3- آلوها را با دولیوان آنقدر میجوشانیم تا آلو کاملا له شده و از هسته جدا شود و سپس از صافی رد میکنیم
4- این سس را با شکر و آب لیمو ترش طعم دارتر کرده و سیب و زردآلو و مرغ را داخل آن میگذاریم و میجوشانیم تا طعم بگیرند دقت میکنیم که زمان جوشاندن این خورش خیلی کم باشد.