تعداد بازدید: 153
مواد لازم :
مرغ 500 گرم
برنج دو پیمانه
کره سه قاشق سوپخوری
آب مرغ دو پیمانه
نمک به میزان لازم
پیازچه 200 گرم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک میگذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم میزنیم و میگذاریم 15 الی 20 دقیقه دم بکشد. مرغها را جداگانه با مقداری آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و سپس در کمی روغن سرخ میکنیم و کنار پلوی پیازچه سرو مینماییم.