ساطری پلو (غذای محلی استان خراسان)

تعداد بازدید: 120

برنج: سه پیمانه

هویج: ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

کشمش پلویی: یک پیمانه

زعفران آب‌کرده: یک دوم پیمانه

روغن: به میزان لازم

● طرز تهیه:

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌‌کنیم.

آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌‌کنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم، این کار را لایه‌لایه تکرار می‌‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر‌، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌کشیم.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image