تعداد بازدید: 104
موادلازم
پیاز 1عدد
سیر 1 حبه
گوشت چرخ کرده 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کشمش پلویی یک دوم پیمانه
خلال پسته یک دوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
کره 100 گرم
بادام یک دوم پیمانه
آب گوشت 1 پیمانه
روش تهیه:
پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.
حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پف کند.
خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.
آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.
سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.
اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.
مطالب تصادفی
- زندگی کودک هفته سی و ششم
- چربیهای قهوهای در خدمت کالریسوزی
- بهترین فریم ورک های PHP برای توسعه دهندگان وب
- برخورد پاستوریزه با قوم همسر
- برنامه های SPA یا تک صفحه ای
- طرز تهیه پوره برای کودک، 6 ماه به بالا بخورند
- طرز تهیه خورش سویا با کلم بروکلی
- آموزش نصب فریمورک yii با composer
- پکیج سئوی موتورهای جستجو برای لاراول و لومن
- طرز تهیه خورش سیب زمینی و گل کلم