پخت سبزی پلو با گوشت

تعداد بازدید: 61

برنج 1000 گرم

تره فرنگی 200 گرم

جعفری ساطوری شده 250 گرم

شوید یا شبت 250 گرم

شنبلیله 200 گرم

گشنیز 100 گرم

روغن 200 گرم

زعفران 1 قاشق مرباخوری

گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم

نمک قدری

روش تهیه :

برنج را قبلا خیس میکنیم سبزی را بدقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود گوشت را جداگانه مبپزیم بطوریکه بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد سبزی را خرد میکنیم و برنج را آبکش میکنیم ولی کمی دان تر بر میداریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آبکرده و نصف لیوان آب میریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بتدریج لای برنج میپاشیم و گوشت را لای پلو میگذاریم سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط میکنیم عرق برنج را که گرفتیم آبگوشت و روغن را روی برنج میدهیم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم موقع کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی پلو مخلوط میکنیم و روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو میدهیم . ممکن است لای سبزی پلو را موقع دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم سبزی پلو را بدون گوشت نیز میتوان آماده نمود. و ممکن است وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش برداریم و در آبکش بریزیم و دم کنیم

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image