تعداد بازدید: 61
برنج 1000 گرم
تره فرنگی 200 گرم
جعفری ساطوری شده 250 گرم
شوید یا شبت 250 گرم
شنبلیله 200 گرم
گشنیز 100 گرم
روغن 200 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوری
گوشت ماهیچه گوسفندی 750 گرم
نمک قدری
روش تهیه :
برنج را قبلا خیس میکنیم سبزی را بدقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش میریزیم تا آب آن برود گوشت را جداگانه مبپزیم بطوریکه بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد سبزی را خرد میکنیم و برنج را آبکش میکنیم ولی کمی دان تر بر میداریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آبکرده و نصف لیوان آب میریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بتدریج لای برنج میپاشیم و گوشت را لای پلو میگذاریم سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط میکنیم عرق برنج را که گرفتیم آبگوشت و روغن را روی برنج میدهیم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم موقع کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی پلو مخلوط میکنیم و روی دیس میدهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو میدهیم . ممکن است لای سبزی پلو را موقع دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم سبزی پلو را بدون گوشت نیز میتوان آماده نمود. و ممکن است وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش برداریم و در آبکش بریزیم و دم کنیم
مطالب تصادفی
- سوپ لازانیا
- کتلت آلمانی
- آسان ترین روش پاک کردن جوهر خودکار از روی لباس
- در هنگام انتخاب همسر شتابزده عمل نکنید
- عروس و دامادهای پیر سر سفره عقد!
- راهنمایی سریع برای آب کردن شکم
- کوکوی لوبیا سبز تبریزی
- کپی لیست فایل های موجود در پوشه ویندوز 10
- خوراکی های پرآهن برای خانم های باردار
- آیا مصرف جگر در بارداری مضر است؟