طرز تهیه خورش هویج

تعداد بازدید: 136

طرز تهیه خورش هویج

خورشت هویج نام یک غذای ایرانی شامل مرغ یا گوشت (گوسفند یا گاو)، هویج و آلو بُخارا است. خورشت هویج یکی از بهترین خورشتهای ایرانی است و طرفداران زیادی در اقصی نقاط دنیا دارد. اگر طالب غذاهای آذری هستید به شما پیشنهاد میکنم طعم متفاوت این خورش خوشمزه را امتحان کنید این خورش از غذاهای سنتی شهر تبریز است و معمولاً نوع اصیل آن با ریشه ای به نام زردک که شباهت زیادی به هویج دارد تهیه میشود.

خورش هویج

مواد لازم

هویج خلال شده = یک کیلو

گوشت ماهیچه = نیم کیلو

پیاز =یک عدد

گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد

لیمو عمانی =دو الی 3 عدد

آب گوشت =یک لیوان و نیم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم

روغن مایع = به اندازه کافی

طرز تهیه:

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image