تعداد بازدید: 156
گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانه
کرفس خلال شده:1 پیمانه
هویج خلال شده:2/1 پیمانه
فلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانه
قارچ ورقه شده :1 پیمانه
ذرت پخته شده :2/1 پیمانه
پیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانه
کره : 1 قاشق غذا خوری
سویا سس : مقداری
روش تهیه :
روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.
این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.
از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد
مطالب تصادفی
- چه رنگ رژ لبی به پوست شما می آید؟
- 10 پیش شرط مهم برای ازدواج
- خونریزی شدید عادت ماهانه طبیعی است؟
- انواع چای و روش نگهداری و دم کردن
- 31. ایده های عاشقانه
- هندوانه یخی
- هفته بیستم
- رهایی از چین و چروک های اطراف چشم
- ترشی لیته بادمجان کبابی
- تاثير ازدواج از نظر سلامتی؛ازدواج برای زنان به اندازه مردان نفع ندارد