طرز تهیه قیمه محلی

تعداد بازدید: 105

گوشت چرخ کرده 300 گرم

لپه 100 گرم

کره 150 گرم

رب آلو ترش ( گرد لیموعمانی ) 1 قاشق سوپ خوری

گوجه 2 عدد

پیاز 2 عدد

زعفران 1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

سیب زمینی 2 عدد

برنج 500 گرم

آب 1 لیتر

نمک،فلفل،دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را رنده درشت کرده یا نگینی خرد می کنیم سپس با کره و زعفران تفت می دهیم بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه سرخ می کنیم بعد از آن لپه را که از قبل به مدت 1 ساعت خیس کرده ایم به مواد بالا افزوده و با هم تفت می دهیم تا خامی لپه گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مجدداً تفت می دهیم . نمک را افزوده و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا یک جوش بزند سپس رب آلو ترش یا گرد لیمو عمانی رااضافه کرده فلفل و دارچین زده حرارت را پایین می آوریم تا غذا جا بیفتد. سپس گوجه را جداگانه سرخ کرده و بعد سیب زمینی را به صورت مکعب شکل بریده و سرخ می کنیم چند دقیقه مانده به جا افتادن غذا سیب زمینی را داخل خورش می ریزیم و نیمی از آن را برای تزئین روی خورش قرار می دهیم گوجه را نیز برای تزئین روی خورش قرار می دهیم.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image