طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی

تعداد بازدید: 104

▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه

▪سه عدد سیب زمینی کوچک

▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک

▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا

▪ دو عدد پیاز

● روش تهیه

ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد

سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد

سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد

اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است

● نکته : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود

ویرایش و تلخیص: آکاایران

مواد لازم برای آشپزی آکا

▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبه

▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک

▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک

▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا

▪ دو عدد پیاز

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image