خورشت چینی با مرغ

تعداد بازدید: 173

گوشت مرغ 1 فنجان

فلفل قرمز دلمه ای 1 فنجان

آناناس خرد شده , کنسرو 1 فنجان

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

سس سویا 4 قاشق سوپخوری

سیر 2 عدد

کره 100 گرم

فلفل قدری

نمک قدری

طرز تهیه :

گوشت مرغ خورد شده بدون استخوان باشد , فلفل سبز و قرمز دلمه ای خورد شده باشد , کمپوت آناناس خورد شده باشد

سیر را نرم میکوبیم کره را در ظرف مناسبی میریزیم روی آتش میگذاریم تا اب بشود , سیر را در کره میریزیم و هم میزنیم تا کمی سرخ شود , مرغ را اضافه میکنیم و می گذاریم تا آب مرغ کشیده شود , فلفل خورد شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم تا فلفل نیز کمی سرخ و نرم شود , آرد ذرت را اضافه می کنیم و سویا سس را میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل میزنیم , نصف لیوان از آب کمپوت آناناس داخل مواد میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد تا تمام مواد پخته شده سس آن کمی غلیظ شود , در آخر کا رآناناس خورد شده را اضافه میکنیم , کافی است که آناناس فقط گرم شود .

این خورش ممکن است با برنج صرف گردد و یا با سبزیجات طرز تهیه آن به این صورت است که سیر را میکوبیم با کره کمی سرخ میکنیم گل کلم و تره فرنگی و کاهو و دو سه قاشق سس سویا , نصف لیوان آب و کمی نمک و فلفل داخل سبزیجات میریزیم حرارت را ملایم میکنیم در ظرف را می بندیم تا سبزیجات پخته شده آب آن کشیده شود .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image