تعداد بازدید: 145
▪ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
▪ برنج ۲۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد
▪ شکر ۴ گرم
▪ کره ۱۰ گرم
▪ دارچین به میزان دلخواه
▪ نمک به میزان کم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز بپزید بعد از پخته شدن گوشت برنج و مقدار کمی نمک را به آن اضافه کنید وقتی برنج هم کاملا پخت و له شد بگذارید آب غذا جمع شود فقط مرتب آن را از زیر به رو هم بزنید تا حلیم شما ته نگیرد. سپس حلیم را یا با گوشتکوب و یا در دستگاههای غذاساز حسابی له کنید. سپس کره شکر و کمی دارچین به آن اضافه کرده و نوش جان کنید این حلیم نیز مثل حلیمی که با گندم طبخ می شود بسیار لذیذ هست و خیلی راحت تر و سریع تر آماده می شود و برای صبحانه یک وعده غذایی کامل هست .
مطالب تصادفی
- ۵ ماسک طبیعی خانگی برای سفید کردن پوست صورت
- سفر رویایی در ماه عسل
- 67. ایده های عاشقانه
- 33. ایده های عاشقانه
- کبودی زیر چشم تان را با ترفندهای آرایشی از بین ببرید
- راهکارهایی برای جلوگیری از لوس شدن کودک
- زندگی کودک هفته سی و نهم
- رفع لکهای پوستی با استفاده از گیاهان دارویی
- چطور توالت رفتن را به کودک آموزش دهیم؟
- 5 راه حل سریع برای صاف كردن شكم