تعداد بازدید: 103
مواد لازم (۴ نفر)
گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۲پیمانه
لوبیا سفید یک پیمانه
لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه
تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه
پیاز خرد شده ۲ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و پودر زیره به میزان لازم
روغن کنجد به میزان لازم
روش تهیه
حبوبات را از قبل خیس میکنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه میپزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و خوب میپزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه میپزیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت میدهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت میدهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
طبع غذا: معتدل، ملین، خون ساز و مقوی / مصلح: ادویه موجود در آش، عرق نعناع