حلیم بادنجان نوع یک

تعداد بازدید: 50

مواد لازم برای 6 - 5 نفر :

گوشت بی استخوان : نیم کیلو

بادنجان قلمی : 12-10 عدد

عدس : 250 گرم

پیاز سرخ شده : 3 قاشق غذا خوری

کشک ساییده غلیظ : 2 یا 3 فنجان

گردوی چرخ شده : 1.2 فنجان

زعفران ساییده : 1.2 فنجان

سیر داغ : 3 قاشق غذاخوری

نعناع داغ : 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم .

سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد.

بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می کنیم .

بعد بادنجان های سرخ شده را به گوشت و عدس پخته اضافه می کنیم تا بادنجان ها هم بپزد و آب آن کشیده شود.

سپس با گوشت کوب ، آن را می کوبیم تا کاملا" له شود.

حلیم را روی حرارت فر قرار می دهیم و کمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم کشدار شود.

به تدریج کشک را به آن اضافه کرده و مرتبا" آن را هم می زنیم تاحلیم بجوشد و ته نگیرد .

روی حلیم را با کمی گردو، کشک، نعناع داغ و سیرداغ تزئین می کنیم .

نکات تغذیه ای :

حلیم بادنجان ، غذایی محلی و لذیذ است.

بادنجان ملین است ؛ یعنی معده و روده ها را نرم می کند .

پخته آن برای طحال و اخلاطی که در آن جمع می شود سودمند است.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image