تعداد بازدید: 76
▪ گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
▪ نمک به مقدار لازم
▪ کره ۵۰ گرم
▪ دارچین به میزان لازم
▪ شکر به میزان لازم
▪ گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم
● چگونگی تهیه
ابتدا گندم را شب قبل خیس کرده سپس آب آن را خالی کرده و در قابلمه می ریزیم و گوشت بوقلمون را در این مرحله به گندم افزوده و درب قابلمه را قرار داده و صبر می کنیم تا گوشت کاملاٌ تغییر کند سپس به آن حدود ۴ برابر آب افزوده و کمی نمک اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا مواد به جوش آید سپس حرارت را کم می کنیم و به مدت ۴ ساعت به آن زمان برای پخت می دهیم .
سپس گوشت را از حلیم بیرون آورده و حلیم را با گوشت کوب برقی می کوبیم سپس بعد از له شدن کامل حلیم گوشت را با دست ریش ریش کرده و به حلیم اضافه می کنیم بعد روی حلیم را با کره و دارچین و شکر تزئین می کنیم و آن را سرو می کنیم.
▪ توجه : به جای گوشت بوقلمون می توان از گوشت گوسفند و یا مرغ نیز استفاده کرد و برای تزئین می توان از زغفران حل شده و مخلوط پودر نارگیل و شکر نیز استفاده کرد.( برای ۱۰ نفر)