تعداد بازدید: 108
برنج : ۳۷۵ گرم
سبزی آش : ۱ کیلو
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
آب زرشک : ۵ فنجان
لپه : ۷۵ گرم
پیاز : ۲۷۵ گرم
نعناع : ۳ قاشق سوپخوری
گلپر : قدری
سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمائید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید، همین که برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تاوه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب زرشک، در آش بریزید.
سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید.
اگر بخواهیم آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزیم، بهجای آب زرشک هر یک از مواد مذکور را در آش میریزیم تا آش مطلوب بهدست آید.
مطالب تصادفی
- رنگ های مناسب آرایش برای پوست های روشن و بلوند
- نکاتی برای آبگوشتی لذیذ
- سشوار کشیدنی بی خطر با رعایت 10 نکته
- راههای پسردار شدن به شیوه طب سنتی
- روش نگهداری از کابینت های mdf
- کوفته قل قلی فرنگی
- فوت و فنهای برگزاری جشن پاتختی
- شخصیت شناسی از روی رفتار و حرکات
- در صورت احساس غده در سینه چه باید کرد؟
- سوپ جو و معرفی انواع آن