آش کشک، مخصوص افطار

تعداد بازدید: 96

مواد لازم :

نخود : نصف لیوان

لوبیا سفید : نصف لیوان

برنج : 100 گرم

کشک : چهار قاشق غذاخوری

پیاز متوسط : 1 عدد

گوشت چرخ کرده : 150 گرم

سیر داغ : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا نخود و لوبیا را می پزیم .

سپس برنج را اضافه می کنیم.

بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم ) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

در آخر کشک را اضافه می کنیم.

برای تزئین روی آش می توان از سیر داغ استفاده کرد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image