طرز تهیه آش ترش

تعداد بازدید: 241

مناسب فصل : تابستان

آماده سازی : 15 دقیقه

پخت : 15 دقیقه

مواد لازم آش ترش برای 12 نفر :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری نخود نصف پیمانه 100 گرم / 360 کالری لوبیا چیتی

نصف پیمانه 100 گرم / 327 کالری عدس نصف پیمانه 100 گرم / 340 کالری برنج نیم دانه 1 پیمانه 100 گرم / 360 کالری پیاز داغ به میزان لازم 100 گرم / 164 کالری سیرداغ به میزان لازم 100 گرم / 120 کالری سبزی آش

500 گرم نامشخص

رب انار 2 قاشق غذا خوری نامشخص

طرز تهیه آش ترش :

*. سبزی ها را شسته و خرد میکنیم.حبوبات را جداگانه میپزیم.

*. برنج را از قبل خیس میکنیم و در قابلمه با آب می جوشانیم.

*. وقتی برنج جوش خورد حبوبات را اضافه میکنیم.و بعد سبزی را اضافه میکنیم.

*. رب انار را با شکر و کمی آب حل مکنیمو به آش اضافه میکنیم.

*. کمی از پیاز داغ و سیر داغ را داخل آش میریزیم و بقیه برای تزیین استفاده می شود.

خواص انار :

*. پزشکان معتقدند که آب انار می تواند مقدار اسید چرب موجود در خون موسوم به اسید چرب را کاهش دهد. آزمایشات قبلی که روی انسان و حیوانات انجام گرفته، نشان داده است که مقدار زیادی از این اسید چرب، ذخیره چربی را در اطراف شکم افزایش می دهد و در نتیجه سبب تشدید احتمال ابتلا به بیماری قلبیو دیابت نوع دوم می شود.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image