طرز تهیه آش بادمجان

تعداد بازدید: 242

محلی : کرمانشاه

آماده سازی : 60 دقیقه

پخت : 60 دقیقه

مواد لازم آش بادمجان برای 4 نفر :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری برنج 2/3 پیمانه 100 گرم / 360 کالری عدس و نخود و لوبیا سفید

جمعا 1 پیمانه نامشخص

گوشت سردست بدون استخوان

500 گرم 100 گرم / 320 کالری پیاز 1 عدد 100 گرم / 5 کالری پیاز داغ به میزان لازم 100 گرم / 164 کالری نعناع داغ به میزان لازم 100 گرم / 279 کالری سیر داغ به میزان لازم 100 گرم / 246 کالری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری بادمجان

5 تا 6 عدد 100 گرم / 17 کالری روغن

به میزان لازم 100 گرم / 900 کالری کشک 1 پیمانه 100 گرم / 380 کالری

طرز تهیه آش بادمجان :

*. آش بادمجان یک آش سنتی کرمانشاه است.گوشت و نخود لوبیا را (حبوبات را بهتر است که قبلا بخیسانید) که قبلا خیسانده اید با فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد بادمجان ها را پوست کنده و نمک بزنید و یک ساعت بگذارید و بعد با آب شسته و خشک کنید و در روغن سرخ کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری آب بگذارید تا بپزد.( آب به اندازه ای بریزید که بعد از پختن آبش بخوردش برود معمولا نصف لیوان آب داغ کافیست و کنار بگذارید حالا برنج و عدس را در یک قابلمه بریزد و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق پیاز داغ با مقداری آب بگذارید روی حرارت.

*. نخود لوبیا را که با گوشت بار گذاشته اید گوشت را کنار گذاشته و ما بقی (نخود و لوبیا و آبگوشت) را به برنج اضافه کنید و کشک را افزوده و مدام بهم بزنید تا وقتی جوش بیاد.بعد نصف بادمجانها را به همراه مقداری از گوشت له کنید و به آش بادمجان اضافه کنید و روی حرارت کم تا آش بادمجان جا بیفتد.بعد در هر کاسه بادمجان و گوشت بگذارید و روی آن آش بادمجان بریزید و با مخلفاتی که دارید تزئین کنید.

نکاتی در تهیه آش بادمجان :

*. گوشت مقداری له میشود در آش بادمجان میریزید و مقداری را که له نشده ته کاسه قرار میدهید.

*. نصف بادمجانها له میشه و در آش میریزید و بقیه را له نشده ته کاسه کنار گوشت میگذارید و روی آنها آش را میریزید.

*. آبی که روی برنج و بادمجان میریزید کم باشد تا وقتی آب گوشت را اضافه میکنید آش بادمجان شل نشود.

*. کم و زیاد کردن کشک آش بادمجان با شما، هر اندازه که دوست داشتید.

*. امیدوارم درست کنید و خوشتان بیاید.

خواص کشک :

*. کشک یکی از فرآورده هایی است که از قدیم به طور سنتی و از روی تجربه جزء برنامه ی غذایی مردم ما بوده است و به علت داشتن اسیدهای آلی، ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه ( معده، روده ی کوچک و روده ی بزرگ) می باشد. کشک به عنوان یک غذای نفاخ و هم آورنده و سفت کننده روده محسوب می شود؛ به همین علت برای هضم راحت آن از نعنای خشک استفاده می گردد. علاوه بر آن، کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک می تواند در پیشگیری از پوکی استخوان موثر باشد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image