ته چین بال مرغ با باقلا پلو

تعداد بازدید: 193

یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .

آماده سازی : 20 دقیقه

پخت : 40 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای 5 نفر :

برنج 3 پیمانه

بال مرغ 15 عدد

باقلا سبز تمیز کرده 275 گرم

شوید خشک به میزان لازم

پیاز رنده شده 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

روش تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :

ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت 150 به مدت 40 دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image