برنج مخلوط لیمویی

تعداد بازدید: 254

غذاهای هندی رنگارنگ و عطر و بوی پیچیده شده آن ها در هم، هر کسی را از خود بی خود می کند.این برنج لیمویی به تنهایی یک وعده غذای کامل و خوشمزه محسوب می شود که می توانید همراه غذاهای گوشتی نیز سرو کنید.

مواد لازم:

برنج 400 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 1 حبه

زردچوبه 1 قاشق چای خوری

زیره سبز 1 قاشق چای خوری

دانه خردل 2 قاشق چای خوری

پودر چیلی 1/2 قاشق چای خوری

روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری

عصاره مرغ یا سبزیجات 2 پیمانه یا ½ لیتر

بادام هندی خام 80 گرم (½ پیمانه)

برگ بو تازه 12 عدد

آب لیموی تازه 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

روغن را در تابه ای بزرگ و روی شعله متوسط گرم می کنیم. پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم تا طلایی شوند (حدود 5 دقیقه).

سیر خرد شده، زردچوبه، زیره، دانه خردل، برگ بو و پودر چیلی را به تابه افزوده و برای 30 ثانیه یا تا وقتی که عطر ادویه ها بلند شود، هم می زنیم. برنج را نیز به مواد اضافه می کنیم و تا 30 ثانیه مرتب هم می زنیم تا مواد خوب به هم آغشته شوند.1 لیوان آب به برنج اضافه می کنیم و زیر آن را زیاد می کنیم. پس از 20 دقیقه، عصاره مرغ یا سبزیجات را به برنج اضافه می کنیم. اگر از قرص عصاره استفاده می کنید، 2 قرص عصاره را در 2 لیوان آب حل کنید و به برنج اضافه کنید.

حرارت زیاد را حفظ کنید تا برنج به جوش بیاید. پس از مدتی که آب برنج جمع شد، درب قابلمه را دم کنی می گذاریم، شعله را کم می کنیم تا برنج به آرامی دم بکشد. برنج را برای 20 دقیقه می پزیم.در همین حال بادام هندی ها را به تکه های درشت خرد می کنیم و در تابه ای که مخصوص سرخ کردن است و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا بادام ها طلایی شوند (1 تا 2 دقیقه).مخلوط برنج را به دیس مورد نظز منتقل می کنیم. آب لیموترش را روی برنج می پاشیم. سپس بادام های سرخ شده را روی برنج می ریزیم و برنج را سرو می کنیم.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image