تعداد بازدید: 105
این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.
مواد لازم : برای چهار نفر
گوشت چرخکرده
1 کیلو
برنج
چهار فنجان
پیاز
1 عدد
نمک یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
آرد نخودچی به میزان دلخواه
کشمش 200 گرم
روغن به میزان دلخواه
رب انار
دو قاشق غذاخوری
شیره انگور
یک قاشق غذاخوری
گردو 100 گرم
طرز تهیه :
گوشت را به همراه کمی نمک و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط کردن با آردنخودچی آن را به شکل کوفته در اندازههای کوچک درآورده و در روغن سرخ کنید. در تابهای دیگر گردو، پیاز و کشمش را سرخ کرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابهلای برنج ریخته و کمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت 15 دقیقه دم بکشد.
مطالب تصادفی
- يک کرم مرطوب کننده ايده آل
- طرز تهیه آش آذری یا آش انار ( غذای شب یلدا )
- عفونت واژن در زنان؛ درمان و پیشگیری
- تشخیص جنسیت جنین در ماه دوم بارداری
- این مردها ادای عاشقی را در میآورند!
- در ازدواج این تردیدها را جدی بگیرید
- خورش چغاله بادام
- شخصیت شناسی از روی رابطه یک مرد با مادرش
- فرزند را باید بوسید
- همه چیز درباره شروط ضمن عقد