طرز تهیه خورش دل مرغ با چیپس خانگی

تعداد بازدید: 179

طرز تهیه خورش دل مرغ با چیپس خانگی

این غذای ساده، اما دلچسب زنده کننده خاطراتی است که در کودکی، دور سفره های شلوغ و پرهیاهو می گذشت و اکنون کمتر از آن نشانی است.

حتما یادتان می آید آن زمانی را که چندان هم دور نیست. زمانی که سر سفره، مرغ و پلو بود و بین بچه های خانه، بر سر خوردن دل، جگر و سنگدان مرغ رقابت بود، هر کس در کاسه خوراک بااشتیاق دنبال شکار اندرونه مرغ بود تا دلی از عزا در بیاورد. این غذای ساده، اما دلچسب زنده کننده خاطراتی است که در کودکی، دور سفره های شلوغ و پرهیاهو می گذشت و اکنون کمتر از آن نشانی است.

خورش دل مرغ با چیپس خانگی یادآور دوران کودکی

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب زمینی متوسط: 2 عدد

دل مرغ: 500 گرم، پاک کرده

پیاز قرمز: یک عدد، خلالی

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

پودر سیر: یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری

روغن مایع: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - یک تابه را بدون روغن روی شعله متوسط داغ کنید، پیاز را 7، 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس آن را از تابه خارج کنید.

2 - چهار قاشق غذاخوری روغن را در همان تابه ریخته و داغ کنید، سپس دل های مرغ را 10 دقیقه در آن سرخ کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.

3 - پیاز را به تابه برگردانده و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از یک دقیقه رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه کرده و یکی دو دقیقه آن را تفت د هید.

4 - یک چهارم پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید. هنگامی که خوراک شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کرده و با در بسته 15 دقیقه آن را بپزید. نمک غذا را اندازه کنید.

5 - سیب زمینی ها را به ضخامت نیم میلیمتر ورقه ورقه کرده و پس از شستن و خشک کردن کمی نمک پاشیده و در روغن سرخ کنید تا چیپس شود. خوراک دل را با چیپس سیب زمینی، لیموترش و سالاد سبز سرو کنید.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image