طرز تهیه اشکنه با رب انار

تعداد بازدید: 128

رب انار قدری

شکر قدری

پیاز 3 عدد

روغن 150 گرم

شنبلیله 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

زردچوبه 1 قاشق سوپخوری

فلفل قدری

روش تهیه :

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم . با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .

بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم ، باین اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد .

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image