تعداد بازدید: 128
رب انار قدری
شکر قدری
پیاز 3 عدد
روغن 150 گرم
شنبلیله 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
روش تهیه :
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم . با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .
بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم ، باین اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد .
مطالب تصادفی
- زندگی کودک هفته هجدهم
- علل زایمان زودرس وراههای پیشگیری
- توصیه های کاربردی برای موخوره مو
- 82. ایده های عاشقانه
- لوبیا پلو شیرازی، تقویت کننده معده
- آموزش ریدایرکت اجباری به https از طریق htaccess
- 1. ایده های عاشقانه
- طرز تهیه پلوی شیرازی
- الگوریتم تشخیص صحت کد ملی در PHP و جاوا اسکریپت
- طرز تهیه کوفته برنجی سوخاری