خورش ترشی تره

تعداد بازدید: 265

آب نارنج 2 فنجان

لوبیا چیتی 250 گرم

عدس 250 گرم

آرد برنج 100 گرم

اسفناج 1000 گرم

نعناع 125 گرم

شوید یا شبت 125 گرم

گشنیز 125 گرم

جعفری ساطوری شده 125 گرم

سیر 1 عدد

تخم مرغ 4 عدد

روغن 150 گرم

طرز تهیه :

لوبیا چیتی و عدس مجموعا 500 گرم باشد , سبزی مخلوط ( شبت , گشنیز , نعناع و جعفری ) باشد , می توان یا از رب نارنج استفاده کرد یا آب نارنج ) .

حبوبات را با دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و کمی نمک و مقداری آب در ظرفی میریزیم و می گذاریم کاملا بپزد , سبزیهای مخلوط را بعد از تمیز کردن ریز خرد می کنیم و سیر را می کوبیم و لانرا در سه چهار قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می کنیم , بعد سبزیهای خرد شده را داخل سیر سرخ شده می ریزیم و سبزی را کمی سرخ می کنیم , بقیه روغن را داخل سبزی می ریزیم این مایه را داخل حبوبات پخته شده می ریزیم اسفناج را بعد از تمیز کردن کمی درشت خرد می کنیم و داخل مایه می ریزیم و می گذاریم تا اسفناج نیز کاملا بپزد آنگاه آرد برنج را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مایه میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود , این خورش باید به سفتی یک آش معمولی باشد , بعد از اماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می کنیم و تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک می زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره میریزیم و آن را بهم می زنیم , تخم مرغ که یکی دو جوش زد خورش آماده است .

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image