طرز تهیه خورش سیب زمینی و گل کلم

تعداد بازدید: 91

مواد لازم برای 6 الی 8 نفر :

روغن گیاهی : 3 قاشق غذاخوری

پیاز برش زده : 2 عدد

سیر خرد شده : 4 حبه

دانه خردل : یک قاشق چای خوری

زیره سیاه : یک قاشق چای خوری

گوجه فرنگی رنده شده : 2 عدد

برگ کاری : 6 عدد

پودر گشنیز، زردچوبه و زنجبیل هر کدام : یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل : به اندازه لازم

سیب زمینی خرد شده : نیم کیلوگرم

گل کلم بزرگ خرد شده : یک عدد

طرز تهیه :

_روغن را در قابلمه ای داغ کنید، پیاز و سیر را به مدت 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

پیاز را بردارید و کنار بگذارید.

_ دانه خردل و زیره را در ماهیتابه خشک تفت دهید تا بوی آن ها را احساس کنید، سپس آن را همراه با گوجه، برگ کاری، بقیه ادویه، سیب زمینی و گل کلم به قابلمه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس به آن آب اضافه کنید به اندازه ای که روی مواد را بگیرد و بگذارید مواد آرام آرام بپزد.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image