تعداد بازدید: 146
نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش
برای تهیه خورشها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
خورش را نباید زیاد بههم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن میشود.
انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
چاشنی خورشها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.
خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.
نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.
گوشت کلیه خورشها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.
وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز میگذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.
برای تهیه پیاز داغ:
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورشها مصرف میشود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد و گاهی آهسته بههم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.
مطالب تصادفی
- بیسکویت شکلاتی
- خورش هویچ و لوبیا سبز
- کوفته خوشمزه سریع
- با این روش های خانگی، به سرعت از شر جوش های تان خلاص شوید
- گاهی خشک کردن با دستمال کاغذی دردسرسازه
- 36. ایده های عاشقانه
- کوفته تبریزی
- شیک ترین نوع ترشی برای خانم های کدبانو
- موثرترین راههای سفت کردن پوست بعد از کاهش وزن
- بستنی یخی با طعم لیمو برای کودکان