تعداد بازدید: 157
مواد لازم
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده 2 قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته
سیب زمین متوسط 3 عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم
روش تهیه :
1- گوشت را به چند تکه تقسیم کرده و میشوییم و با یک قاشق غذا خوری روغن تفت میدهیم ، تا گوشت به روغن بیافتد . 3لیوان آب و پیاز سرخشده را به گوشت اضافه کرده می گذاریم با شعله ملایم بپزد .
2- بامیه ها را شسته وانتهای(ته چوب ) آن را می بریم تا در موقع پختن لیز وله نشود . حالا بامیه ها را با 2 قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می کنیم .
3- رب گوجه فرنگی را هم به بامیه ها اضافه کرده و کمی تفت می دهیم ونمک وفلفل و سس تمر هندی را هم به بامیه می زنیم .
4- در مرحله آخر که گوشت تقریبا پخت، بامیه ها را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با گوشت بپزد .
5- این خورش کم آب طبخ می شود .
6- برای خوش عطر تر شدن این خورشت می توانیم از نعناع و جعفری به صورت سرخ شده و به مقدار کم (برای این غذا تقریبا1 فنجان کافی می باشد )استفاده کنیم .
7- سیب زمین ها را هم پوست کنده و به صورت حلقه های باریک می بریم و سرخ می کنیم و در انتها در کنار ظرف برای تزیین قرار می دهیم .
روش تهیه سس تمر هندی :
تمر هندی را در 1 لیوان آب جوش قرار داده و بعد از 2-1 ساعت آن را از صافی عبور دهید .
مطالب تصادفی
- دستور تهیه بهترین شیرینی کشمشی
- روش های کاربردی جذب خواستگار
- چگونه ریمل بزنیم تا چشمان زیباتری داشته باشیم؟
- طرز تهیه آش آذری یا آش انار ( غذای شب یلدا )
- 76. ایده های عاشقانه
- همه چیز درباره ی رشد هوش كودكان !
- رنگ کردن مو ها چه عوارضی دارد؟
- این پسران برای شما همسر مناسب نمی شوند
- پلو استانبولی با مرغ
- آیا مصرف جگر در بارداری مضر است؟