تعداد بازدید: 157
گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانه
کرفس خلال شده:1 پیمانه
هویج خلال شده:2/1 پیمانه
فلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانه
قارچ ورقه شده :1 پیمانه
ذرت پخته شده :2/1 پیمانه
پیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانه
کره : 1 قاشق غذا خوری
سویا سس : مقداری
روش تهیه :
روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.
این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.
از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد
مطالب تصادفی
- روش مناسب انتقاد کردن از مردان
- چرا پوست صورتم جوش می زند؟
- با ترفندهای یک کدبانوی کامل آشنا شوید
- لکه لباسها را چقدر باید سابید؟!
- اجازه آپلود فونت یا هر فرمتی در وردپرس
- طرز تهیه آبگوشت ساده سنتی
- سفر رویایی در ماه عسل
- چطور کاشیهای حمام را تمیز کنیم؟
- خورش چغاله بادام
- آموزش کشیدن خط چشم و نکات مهم در کشیدن خط چشم