کوفته خوشمزه سریع

تعداد بازدید: 37

گوشت 250 گرم

جعفری ساطوری 200 گرم

برنج نیم پز یک استکان

پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی 3 عدد

فلفل دلمه 2عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ یک عدد

آبلیمو

یک قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کوفته سریع و خوشمزه :

*. گوشت رابا دو قاشق از پیاز سرخ شده و ادویه و زردچوبه و فلفل کاملاً ورز دهید.

*. سپس سبزی و برنج و تخم مرغ را بیفزائید و باز ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

*. سپس از این مایه به اندازه یک تخم مرغ بردارید ودر روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا همه طرفشان سرخ شود.

*. سپس در روغن باقیمانده رب را تفت داده و فلفل و نمک و شکر و آبلیمو وسپس پیاز سرخ شده و یک لیوان آب را بیفزائید و بگذارید بجوش بیاید.

*. فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کرده و کف یک قابلمه بزرگ یک ردیف از هر کدام بچینید.

*. سپس روی آنها کوفته های سرخ شده را فقط در یک ردیف بچینید.

*. یک ردیف دیگر از گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی کوفته ها بچینید.

*. بعد نصف سس را - که جوش باید باشد تا کوفته ها وا نروند - رویشان بریزید.

*. بعد از یکربع بقیه سس را روی کو فته ها بریزید و تقریباً بعد از یک ربع دیگر، وقتی کوفته 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب داشت غذا حاضر است.

*. کوفته ها را در یک ظرف تخت بچینید و آبش را بهمراه گوجه فرنگی و فلفل های پخته مانند سس روی آن بدهید.

*. این کوفته علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است و خیلی سریع آماده میشود.

*. چون لپه ندارد خیلی سبک است و برای بچه ها و افراد دارای ناراحتی معده نیز مناسب است.

خواص برنج :

*. مسلم شده است که در جریان گرفتن پوست و سفید کردن دانۀ برنج مقدار قابل ملا حظه ای از ویتامینها و خواص آنتی نوری تیک یعنی (ضد التهاب عصبی) شلتوک از دست می رود، زیرا این مواد در پوست و در غشای قهو ه ای برنج وجود دارد.[برکیل ولز]. به علاوه طبق بررسی ها روشن شده است که مقدار ویتامیههای موجود در دانۀ سفید شده.

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image