پخت فسنجان با ماهی

تعداد بازدید: 37

ماهی فیله خرد شده/500 گرم

مغز گردو چرخ شده/300گرم

رب انار/1/2پیمانه

آب/4پیمانه

نمک/ به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا 2 تا 3 قاشق روغن را داخل ظرف ریخته و گردو را در آن تفت می دهیم حرارت شعله باید خیلی کم باشد بعد رب انار و آب را اضافه می کنیم وحدود 3تا 4 ساعت روی حرارت کم(ملایم)می گذاریم تا گردو کاملا به روغن بیفتد وقتی آماده شد ماهی را که قبلا پوست کنده و با نمک مزه دار کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و حدود 10 دقیقه می گذاریم بپزد و با پیاز سرخ کرده روی آن را تزئین می کنیم

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image