تعداد بازدید: 98
▪ گوشت گوساله درشت خرد شده: ۱ کیلو
▪ پیاز متوسط خردشده: ۲ عدد
▪ خلال بادام بونداده: ۱۵۰ گرم
▪ زرشک قرمز: ۱۰۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
▪ لیمو عمانی: ۶ عدد
▪ روغن کرمانشاهی یا روغن مایع: به میزان کافی
▪ هل آسیاب کرده: هفت قاشق چایخوری
▪ زعفران آسیاب کرده: ۱ قاشق مرباخوری
▪ زردچوبه: ۱/۵ قاشق چایخوری
▪ گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
▪ نمک: به میزان کافی
▪ دارچین آسیاب کرده: یک چهارم قاشقچایخوری
● طرز تهیه:
ابتدا پیازهای خرد کرده را در روغن سرخکرده تا حدی که طلایی شود و سپس زرد چوبه،دارچین، هل و نصف زعفران را به پیازها اضافهکرده و خب تفت میدهیم سپس گوشتخردشده را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تاآب گوشت خشک شود آن گاه رب گوجه فرنگیرا به مواد اضافه و هم میزنیم. در ماهی تابهای خلال بادامهای شسته شده رابه بقیه زعفران در روغن به طوری که خلالهاخرد نشوند، تفت داده و به مخلوط گوشت و مواددیگر همراه با لیمو عمانیها اضافه کنید و بگذاریدمواد به مدت ۱۰ـ۱۵ دقیقه روی اجاق بماند بعداز این مدت غذا آماده سرو شدن است .