خورش‌ خلال‌ بادام‌

تعداد بازدید: 98

▪ گوشت‌ گوساله‌ درشت‌ خرد شده‌: ۱ کیلو

▪ پیاز متوسط خردشده‌: ۲ عدد

▪ خلال‌ بادام‌ بونداده‌: ۱۵۰ گرم‌

▪ زرشک‌ قرمز: ۱۰۰ گرم‌

▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌

▪ لیمو عمانی‌: ۶ عدد

▪ روغن‌ کرمانشاهی‌ یا روغن‌ مایع‌: به‌ میزان‌ کافی‌

▪ هل‌ آسیاب‌ کرده‌: هفت‌ قاشق‌ چایخوری‌

▪ زعفران‌ آسیاب‌ کرده‌: ۱ قاشق‌ مرباخوری‌

▪ زردچوبه‌: ۱/۵ قاشق‌ چایخوری‌

▪ گلاب‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌

▪ نمک‌: به‌ میزان‌ کافی‌

▪ دارچین‌ آسیاب‌ کرده‌: یک‌ چهارم‌ قاشق‌چایخوری‌

● طرز تهیه‌:

ابتدا پیازهای‌ خرد کرده‌ را در روغن‌ سرخ‌کرده‌ تا حدی‌ که‌ طلایی‌ شود و سپس‌ زرد چوبه‌،دارچین‌، هل‌ و نصف‌ زعفران‌ را به‌ پیازها اضافه‌کرده‌ و خب‌ تفت‌ می‌دهیم‌ سپس‌ گوشت‌خردشده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ تاآب‌ گوشت‌ خشک‌ شود آن‌ گاه‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌را به‌ مواد اضافه‌ و هم‌ می‌زنیم‌. در ماهی‌ تابه‌ای‌ خلال‌ بادام‌های‌ شسته‌ شده‌ رابه‌ بقیه‌ زعفران‌ در روغن‌ به‌ طوری‌ که‌ خلال‌هاخرد نشوند، تفت‌ داده‌ و به‌ مخلوط گوشت‌ و مواددیگر همراه‌ با لیمو عمانی‌ها اضافه‌ کنید و بگذاریدمواد به‌ مدت‌ ۱۰ـ۱۵ دقیقه‌ روی‌ اجاق‌ بماند بعداز این‌ مدت‌ غذا آماده‌ سرو شدن‌ است‌ .

مطالب تصادفی

سید خلیل حسینی

کارشناس کامپیوتر، علاقه مند و فعال در حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت
برنامه نویس بک اند پی اچ پی و لاراول 
برنامه نویس فرانت اند
پلاگین نویس و طراح صفحات وردپرس

blog-author-image