تعداد بازدید: 87
خیار قلمی کوچک 1کیلو
آب 5/2 لیتر
نمک 250 گرم
نعنا و مرزه چند ساقه
سرکه 2/1 پیمانه
سیر 1 بوته
روش تهیه:
آب را در ظرف بزرگی بجوشانید نمک را به آن اضافه کنید و آن را بجوشانید تا خوب حل شود سرکه را به آن اضافه
کنید و چند جوش دیگر به آن بدهید خیارها را شسته و سیر را پاک کرده شسته و خشک کنید خیار را در ظرف
شیشه ای در گشاد بچینید و لابلای آن حبه های سیر و ساقه های نعنا و مرزه قرار دهید سپس مخلوط آب و
نمک و سرکه را به آن بیافزایید و درب آن را طوری ببندید که به هیچ وجه منفذی نداشته باشد 15 تا 20 روز بطول
می انجامد تا خیارشور حاضر گردد.